Denne oppskriften har jeg sett i forskjellige varianter på lavkarbosider, så det var bare å sette igang å prøve selv. Synes faktisk den ble kjempegod. Jeg spiste den uten noe tilbehør, men server gjerne en god salat til.
Den egner seg også å ta med til lunsj – da den kan spises både kald og varm.
Oppskriften er som følger:
- Start med å legge baconstrimler fra midten av en form og ut på sidene, slik som vises på bildet.
- 1 pakke kjøttdeig blandes i en skål sammen med litt salt, pepper, chili og hvitløk, eller annet krydder du liker. Jeg blandet også inn litt sjampinjong.
- Strø god med revet ost over.
- Brett baconet over, og stek i ovn på 200 grader i 30 min til baconet er sprøstekt og kjøttet gjennomstekt.
Denne oppskriften har jeg sett i forskjellige varianter på lavkarbosider, så det var bare å sette igang å prøve selv. Synes faktisk den ble kjempegod. Jeg spiste den uten noe tilbehør, men server gjerne en god salat til.
Den egner seg også å ta med til lunsj – da den kan spises både kald og varm.
Oppskriften er som følger:
- Start med å legge baconstrimler fra midten av en form og ut på sidene, slik som vises på bildet.
- 1 pakke kjøttdeig blandes i en skål sammen med litt salt, pepper, chili og hvitløk, eller annet krydder du liker. Jeg blandet også inn litt sjampinjong.
- Strø god med revet ost over.
- Brett baconet over, og stek i ovn på 200 grader i 30 min til baconet er sprøstekt og kjøttet gjennomstekt.
Tips – la den ligge i formen: Som du ser av bildet, så ble det en del baconfett i bunnen av formen. Så det kan være smart å ha den liggende i formen mens jeg delte opp stykkene til tallerken.Synes den ble veldig god, og så superenkel å lage da !!!! Selv for en som ikke liker å lage middag noe særlig …Riktig saftig ble det med deilig ost imellom.
Lag den dagen i forveien: Dette er en perfekt rett til hverdags fordi den kan klargjøres dagen i forveien, og settes rett i ovnen når man kommer hjem.
Server gjerne en salat til. Man trenger ikke mer til et så mektig måltid.
God middag:)
Leave a Reply