sep 062017
Pølse med lavkarbo wraps/lefser

Jiiiiipy, så har jeg endelig kommet frem til en wraps-oppskrift som ikke smaker hy, og som man kan regulere tykkelsen på etter hvor mye røre man heller i jernet.

Jo, for jern må man ha. Jeg sverger til pannekakejernet igjen, ellers blir det samme klisset som ved lavkarbo pannekakelaging (uten jern), slik jeg fortalte om på bloggen for en stund tilbake. Du finner pannekakeoppskriften under kategorien «kos» her på bloggen.

Min nevø kom og fikset tanten sin oppvaskmaskin (ja, han er rørlegger). Han fikk servert pølse i wraps, og synes de var gode 🙂 Helt objektivt selvfølgelig ….

På bildet under er deigen klar for jernet,  og formfett med rapsolje bruker jeg alltid å spraye med. Da henger ikke deigen fast.

Bildene i dette innlegget er ikke perfekte, noe jeg håper de som leser ser igjennom fingrene med. Jeg gjentar at personen Benedikte ikke har tålmodighet til slikt 😉 men tror at poenget blir tatt 🙂 Liksom at vi har tid å stå på kjøkkenet hele dagen, selv om det hadde vært gøy 🙂

 

 

Her er oppskriften:

  • 3 egg piskes godt og tilsett
  • 1 1/2 ts salt
  • 1 1/2 dl soyamel ( du kan sikkert bytte det ut med mandelmel om du ønsker det)
  • 2 dl vann
  • 2 ss potetmel ( bare minner på at potetmel er resistent stivelse, (kald)
  • 3 ss fiberfin
  • 2 ss pofiber
  • 1 ts fiberhusk

Når alt er blandet godt, la det svelle i 10 min.

Jeg fikk 5 stk i forskjellig størrelse, men de var litt tykke, så du får flere om du lager de litt tynnere.

Denne gangen har jeg mesket meg med ferdigkjøpt rekesalat og sennep. Selvfølgelig innenfor lavkarbo-grenser 🙂

Du tar selvsagt på det fyllet DU liker 🙂

God fornøyelse !!!!

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of