- Du må gjerne følge facebooksiden ” Det glade lavkarboliv ” for mer inspirasjon HER
Disse sjokoladene er kjempe enkel å lage, og smaker utrolig godt. De kan taes med på jobb og tur som snack eller mellom-måltid. Innholder næringsrik kokos og kokosolje. Sunt og godt drivstoff 🙂
INGREDIENSER
- 250 kokosmasse
- 5 ss fibersirup clear
- 4 ss sukrinmelis
- 3 ss kokosolje
- 100 gram 85 % sjokolade
- valnøtter
SLIK GJØR DU
Kjør kokosmasse, sukrinmelis, fibersirup og kokosolje i en kjøkkenmaskin med kniv til alt er en tykk klissete masse.
Kle en liten brødform eller lignende med bakepapir og trykk deigen nedi til en hard og kompakt masse.
Velv massen på en skjærebrett og del opp i passende ruter med kniv.
Sett så i kjøleskap en times tid slik at kokosmassen blir kald.
Smelt sjokoladen på lav varme i en liten sausepanne eller lignende. Bruk en pølseklype eller to gafler og dypp hver bit i sjokoladen. Legg på en tallerken med bakepapir og pynt med en valnøtt på hver sjokoladebit.
Håper det smaker.
Blomstene jeg har pyntet med er Geitrams og er spiselig.
De produktene jeg brukte inneholder disse mengdene med karbohydrater :
– Kokosmassen 6,4 gram per 100 gram.
– Mørk 85 % sjokolade 23 gram per 100 gram.
– Fibersirup clear 7 gram per 100 gram.
Det er stor variasjon i karbohydratinnholdet fra de forskjellige leverandørene, så les nøye på næringsinnholdet. Og husk at det er DU som bestemmer hva som er innafor i ditt karboreduserte kosthold. 😊
Bounty sjokoladen er en kjær, men nesten glemt favoritt! Kanskje jeg skulle prøve å lage denne! Så veldig godt ut!
Så kjekt at du vil lage De er faktisk gode