Denne ostekaken trenger ikke steking. I tillegg er den uten nøttebunn. Så ja, enkel å lage og himla god 🙂
Om du vil kan du bli med i facebook-gruppen “Matglede med karbokutt” HER
INGREDIENSER
- 3 dl fløte
- 5 toppede ss med sukrinmelis
- 1 boks med Philadelphia ost, naturell
- 100 gr mørk sjokolade
- 2 ss kakaopulver
- 3 plater gelatin
- 4 ss varm vann
SLIK GJØR DU
Pisk fløte ,melis og kakaopulver til krem. Tilsett kremost og visp inn. Gelatinen skal bløtes i kaldt vann til den er myk, så blandes helt ut i varm vann , ( 4 ss ) Til sett så gelatin i ostemassen og pisk godt inn. Ha smeltet sjokolade ferdig og rør den forsiktig inn med slikkepott.
Hell så deigen i en kakeform på 18-20 cm. Stryk den jevn med slikkepott og pynt. La den stå i kjøleskapet i flere timer for å stivne skikkelig. Gjerne natten over. Dette er en super kake å gjøre klar dagen før et selskap.
Pynt med det du vil. Jeg brukte kakapulver og drysset over. Så litt jordbærpulver. ( fremgangsmåte finner du på bloggen under Sjokoladekake de lux )
Sjokoladepynten rundt kaken laget jeg av smeltet sjokolade i former fra Søstrene Grene, og delte de i to.
Håper det smaker 🙂
Leave a Reply